• Skip to primary navigation
  • Skip to main content

Zikri Husaini

Kemesraan yang berkekalan

  • Tentang Penulis
  • Pengiklanan
  • Pertanyaan
  • Peta Blog
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Hantar/Kongsikan Artikel Anda disini!
  • Affiliate Area
  • DMCA
  • Newsletter
  • Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka
  • Tolong buat Artikel ini (request article)
  • LIVESCORE BOLA
  • Show Search
Hide Search
You are here: Home / Kesihatan / Tempah vaksin astrazeneca hari ini 25.6.2021 slot satu juta sahaja!!

Tempah vaksin astrazeneca hari ini 25.6.2021 slot satu juta sahaja!!

Zik · May 26, 2021 · Leave a Comment

Share this on WhatsApp

daftar vaksin astra zeneca

Peringatan untuk mereka yang nak dapatkan vaksin, Bersiap sedia semua pada jam 12 tengah hari ini, 26hb 2021 Sejuta slot tersedia untuk ditempah.

Please ambil dulu mana-mana vaccine yang available. Keadaan sekarang ini sudah makin kritikal dan kita dah kesuntukan masa. Protect yourself, protect your family. Go get it.

Kenapa perlu daftar baru, sedangkan saya dah daftar di mysejahtera? jawapannya sebab ada rekod yang dah daftar tapi tak datang masa time nak suntik vaksin ini. Sebab itu dibuka slot kepada yang betu-betul serius nak ambil suntikan ini. Nanti kang ada yang tak datang ada yang bagi alasan macam-macamlah.

Berusia 18 tahun ke atas

Sudah mendaftar untuk vaksinasi melalui aplikasi MySejahtera, laman Web atau Talian Pendaftaran Vaksinasi COVID-19 Kebangsaan

Menetap di Johor, Pulau Pinang, Sarawak, Selangor atau W.P. Kuala Lumpur sahaja.

Anda hanya boleh memilih saytu lokasi dan satu tarikh sahaja.

Daftar disini. Astrazeneca Daftar jam 12 tenghari ini ok 26 mei 2021.

Confirm ramai yang daftar dan line server pasti jammed teruk nih.

 

PUTRAJAYA: Kerajaan akan mula membuka slot tempahan kepada individu bawah 60 tahun bagi pusingan kedua vaksin AstraZeneca esok (Rabu) bermula jam 12 tengah hari.
Perkara itu dimaklumkan Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin Abu Bakar.
“Keutamaan diberikan kepada warga emas hari ini dan pagi esok,” kata Khairy pada sidang akhbar perkembangan PICK bersama Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba di sini hari ini.

Sementara itu, jumlah pendaftaran vaksin kini telah mencecah hampir 45 peratus melibatkan pendaftaran sebanyak 10,850,160 individu.

Khairy berkata, angka itu membuktikan kadar vaksinasi negara telah mula mencatatkan peningkatan.

“Kadar vaksinasi negara telah mula mencecah 75,000 dos sehari dengan rekod tertinggi setakat ini pada 24 Mei iaitu sebanyak 95,000 dos sehari.

“Kita jangkakan kadar ini akan meningkat untuk kita capai sasaran pada bulan Jun iaitu 150,000 dos sehari,” tambahnya.

Share this:

  • Tweet
  • Print
  • Share on Tumblr
  • Telegram
  • WhatsApp

Like this:

Like Loading...

Related

Share this on WhatsApp

Kesihatan cara nak tempah vaksion astrazeneca, Tempah vaksin astrazeneca hari ini 25.6.2021 slot satu juta sahaja!!

promo lazada

Blogger Kacak Semalaya. Sebarang pertanyaan boleh tanya di contact@zikrihusaini.com Read More…

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 · Monochrome Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in

  • Tentang Penulis
  • Pengiklanan
  • Pertanyaan
  • Peta Blog
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Hantar/Kongsikan Artikel Anda disini!
  • Affiliate Area
  • DMCA
  • Newsletter
  • Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka
  • Tolong buat Artikel ini (request article)
  • LIVESCORE BOLA
 

Loading Comments...
 

    %d bloggers like this: