a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. zaman da canggih..semuanya di hujung jari je..

    time chii dulu….kitorang dok dlm dewan..pastu cikgu dok panggil sorang2..mmg berdebar2..tp time tu masih kanak2 riang lagi..so xde amik port sgt..ehehe

  2. Wah memang canggih … berul … kalau b3njy tahu dah join bisness SMS 2 tahun dulu. Diharapkan semua adik2 yang tengah tunggu keputusan berjaya dengan cemerlang …

  3. Teringat masa ambik result stpm. sebelum pegi sekolah dah check siap-siap. Orang lain gabra je tunggu result, kita rilek je sebab dah tahu. Tapi bila tgk slip baru puas hati dan yakin

  4. huhu, maju gila skang nie, bleh cek result online dan melalui sms.. tapi bagi aku kan, takde laa feeling nervous tue cam zaman2 kita dulu.. kena pergi dewan kat sekolah, pastue cikgu sambut, kalo cikgu senyum maksudnye result kita mantap, kalo cikgu buat muka sedeyh sket, result tak best..

    huhu, pastue bila dah dapat result mantap, bleh peluk2 ngan kawan kat sekolah, pastue bleh tengok gak orang nangis2.. huhu, skang nie, cek kat sms jer.. 2 saat dah tahu result, tak feeling rr bagi aku.. pastuekan, kalo aku hafal no. giliran kawan aku, maksudnye aku bleh tau result dia laa?

  5. dulu datang tengok result kat sekolah…kalau kantoi mana nak sorok muka huhu….sekarang tak perlu susah hati…sms jer dah tau result tanpa pengetahuan sapa2 hehe….

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.