a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. nak jadi yang terbaik tue…kena usaha lebih sikitlah..kena ada informasi yang menarik…tapi rasanya…zik pun dah jadi seorang penulis yang baik…macam2 info diberikan…

    nak berkongsi tips tue…mungkin leh ceritakan macam mana cara hang blogging etc~

    • yang penting ada kepuasan sendiri itu pun dah kira satu tips blogging yang terbaik setakat ini.. untuk akan datang , kita tak tahu macam mana teknik dan strateginya… wallahuallam

    • jemput join contest… matlamat tak sama… bagi yang ada blog niche… focus lebih senang… tapi nak maintain susah juga…

    • selamt menjoin … contest nih…saja asah2 skill yang biasa2 nih… ada lagi ramai pro nih… kita tunggu jerla… huhu

  2. salam Zikr..
    betul lah tu..tip kita bagi
    belum tentu sesuai buat
    blog orang..kena pula
    Google sesuka je bagi
    rank..masih heran ada satu blog
    yang tak aktif dapat PR-4
    berplatfom blogspot..

    • hehe… takpe nanti next entir akan datang , buat proper sikit..sekarang nie kira mukadimah jer..tahniah lah bro zul pr 3…. tak lama lagi pr 4 tuh….

    • kalau suka dan ada komunikasi dua hala yang sering terjalin, insyallah masing2 akan mendapat kebaikannya dimasa hadapan kelak….

    • sorylah puan bee… ayatnya berbunga-bunga pulak… tunggu entri akan datang… memang kena buat nih…huhu

  3. Tip tip ni memang berguna, kekadang tu faham kekadang tu faham sangat yang yang kita ni tak pandai, terima kasih kepada tip yang mengembangkan minda tu..

  4. hehehe… chip ni masih samar2 lagi bab SEO ni… kadang2 paham.. kadang2 tak paham pulak…bila dicari..ade je bende yang chip tak tau.. hemmm.. PR chip masih 0 hehehe…

    Ok gudluck bro dalam contest…

  5. trafik blog aku pun sama.hingga kini tak
    jatuh teruk sangat.apabila pada blog
    lain.jangan kata 1 bulan tak tulis.
    belum cukup seminggu trafik dah jatuh.
    ini kerana kemungkinan enjin carian tak
    suka cara SEO beliau.

    sejak mula baca zikrihusaini,memang
    tak banyak sangat entri tentang SEO dan
    berblogging.bukan sombong, tetapi aku pun faham.

    • oklah tuh blog niche aku tak naik2, PR dinasour jer dari dulu…aduyai…tak berapa seo jugak lah rasanya…

  6. Salam sejahtera Zik.

    Aku setuju dengan deria keenam itu. Kadangkala dengan sedikit tips pun sudah memadai. Selebihnya terserah kepada kita.

    Namun apa yang saya sedar, kualiti penulisan sangat memberi kesan di samping beberapa faktor yang lain.

    p.s: Alhamdulillah, PR meningkat naik. Terima kasih kepada semua rakan. 🙂

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.