Masa yang berlalu terlalu pantas, sudah separuh tahun lebih sebulan sekarang nie untuk fasa tahun 2011. Itu pun, macam-macam peel dan isu berlaku di dunia blogging kita ini yang kecil. Blog ini masih lagi mengekalkan prestasi yang biasa-biasa jer, dari kontroversi.
Masa yang terlalu singkat, tidak seperti waktu student dulu. Terima kasih kepada 15 blogger yang sempoi.
- Bee 37
- SBC 33
- Nass Slim diet 25
- Aku biomed 23
- Hisyam 23
- Teh 20
- HafizMd 19
- MdHafiz.net 18 (confuse aku dua orang nieh, position pun dekat2x)
- Oh buku 18
- Nuriz 17
- Norizwan 16
- TE 15
- Aiman 15
- SyafMagz 14
- Ceqla 10
Top 2, dapat banner, kalau ada banner 125×125 pixel roger ke contact@zikrihusaini.com, kalau takda nanti , aku buat petang-petang sikit lah yer!! Salah satu tip blogging terbaik sebenarnya, kalau kita buat macam ini. Cheewah.
Namun, bagi aku untuk menjadikan komen kita adalah salah satu tip bloging terbaik adalah komen-komen yang bersifat persoalan, pertanyaan, ataupun pandangan yang apabila kita baca ia satu perspektif yang kadang-kala diluar kotak pemikiran kita. Panjang komen pun bagus, namun begitu kadang-kadang takda isi, susah juga. Ia perlu mengikut tajuk entri kita juga ya. Namun ia tak semua, bagi genre kelakar, ataupun santai, tak perlulah kita nak serius. Cukuplah sekadar, kita tahu apa jalan ceritanya dan juga moralnya. Cukup susah untuk komen di blog niche yang bukan dibidang kita, ia menyebabkan aku menjadi sebagai pemerhati bebas. Minta maaf banyak-banyak.
Pengumuman penting!!
Rasanya nak bagi satu hadiah untuk semua rakan-rakan blogger yang sangat istimewa untuk anda, iaitu…….. sila datang ke kampung aku,(Muar johor) ada durian yang banyak. Haha, dekat sini dah musim durian. Berdenyut, kepala aku tak boleh tidur. Badan panas. Tunggu wordless wednesday, (kalau ingatlah, huhu). Tingkatkan prestasi, berdiri atas bakat penulisan sendiri bukan kontroversi semata-mata.
hoho..sempoi..
oh tidak…TE terkeluar senarai…tahniah kepada yg sempoi π
bro, alih je Md tu untuk bezakan HafizMd (penyokong MU) dan MdHafiz π
Tak pe bro…cuma di blog saya pula ya π
Nampaknya no 9 tu macam dah lekat dekat saya je…
Bro TE,
Samalah kita.Saya pun sebenarnya dah lama tak tinggalkan komen di blog bro zik ni.Sori bebanyak bro.
ada sebenarnya bro TE… aku silap taip. minta maaf… huhu
tahniah pada yang sempoi kami da tentu tkde dlm list sibuk je,
wah nak bagi durian pula ,bukan senang dapat mkn free ni..hehe
ala…. tercorot tu..:p
huhuhu…. apaΒ² kena tingkatkan usaha lagi ni
Wah musim durian sudh kembali. Apa lagi kita serang rumah Zik π
salam..
tahniah pada mereka yang sempoi
alahai tak tersenarai..nak kena lebih
kerap singgah lagi nih…
tahniah kepada yang terlibat..
mari tingkatkan prestasi berblog selepas ni.
berapa banyak tu durian.badan aku pula
kurang sihat.hehe..
Wow! Hebat jugak 15 blogger tu. Alangkah indahnya kalo blog Faris ni tersenarai dalam 15 Top blogger tu dah tentu Faris ni antara blogger yang berjaya. Makan durian banyak2 nanti demam pulak. Iye tak? hehehehe…
yanag no 8 tu siapa ya?? hmmm…ahah…
dapat lagi backlink free harini π
syukur.. π
15 top commentator.. aku pn tak list out lagi.. baru pas exam..
skill banyakkan keyword density disitu.. hehe… π
chip sbgai fan baru kat sini.. mmg takkan tersenarai..hahaha.. tak pe.. bulan ni chip datang selalu kat sini mengomen..
apasal nama aku 2 kalu, bro
no 6 dengan no 12
link pun sama tu
tahniah dan terima kasih banyak2
sori tersilap taip… sepatutnya 12 tuh TE… tertambah H… jadilah teh..hehe
aku ayat last tu zikr, “Tingkatkan prestasi, berdiri atas bakat penulisan sendiri bukan kontroversi semata-mata.”
wow musim durian …leh pau sebijik hehe…
wahh…ajak makan durian ye..
tahniah2 untuk semua… oh muar kat mana bro? aku biasa gak ke parit sulong… kang kalau aku turun ado lagi ke tak? huhuhuhu
Thanks Zik.
Zik tak jemput awal2. minggu lepas saya ada ke melaka, boleh pergi Muar makan durian. π
minggu lepas belum jatuh lagi/gugur lagi duriannya…
huhu nama aku tesenarai gak walau aku ni kadang2 jarang blogwalking dan lebih kepada silent reader huhu… thanks bro… alamak derian huhu.. cam best ja makan ngan pulut huhu
Tahniah kepada yang tersenarai. Aku memang hantu durian, tapi sejak 2-3 tahun ni aku jamah je coz nak jaga kesihatan. hehehe
yey yey yey saya ada hehehe
aku nak kejar untuk bulan julai punya lak
π