
Perlawanan kempen kelayakkan piala asia bawah 17 tahun hari ini pasukan Yemen akan menentang pasukan harimau muda, malaysia jam 6 petang ini waktu malaysia. Buakan mudah bertemu dengan pasukan dari Yemen, nak lagi dengan fizikal badan.
Boleh menang tetapi kena ada strategi dan taktikal yang berbeza untuk dapatkan tiga mata pertama lawan hari ini. Kemenangan malam semalam, malaysia 4-1 ketas pasuakn kepulauan solomon seharusnya menjadi sandaran semangat buat skuad jr hari ini untuk memberi kemenangan juga buat pasukan mereka petang ini.
Pasukan ini yang diundi dalam kumpulan A akan berentap dengan Yemen, Laos dan Thailand. Boleh pergi dengan syarat kena dapat no2 kumpulan. Kena menang dengan Thailand baru mungkin kita boleh layak mara ke pusingan seterusnya.
KEPUTUSAN TERKINI YEMEN VS MALAYSIA U17

Leave a Reply