a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. Straw telah banyak membantu dan memudahkan kita untuk minum tapi kita lupa adakah bahan yang digunakan untuk membuat straw bebas dari bahan toksik yang membahayakan kesihatan

    Susahkan zaman sekarang nak cari produk yang jujur memaparkan logo keselamatan yang melindungi pengguna.

  2. terima kasih atas pengetahuan baru sy dpt ni..cute tgok tupai tu..seeloknya kalo beli air kt kedai,bsuh lah straw tu tkut ada virus kencing tikus..huhu

  3. straw sy gulung2 pastu tarik jadi bunga!!.. pastu buang hahaha.. pastu buat balik.. pernah gak tersasul minum air panas guna straw!! berpinau lidah.. hahaha..

  4. salam zikr..
    ermmm..gitu ke sejarah nya..
    pemegang rokok tu,apa ke bendenya?
    filter..?aaaa….bab Malaysia Book Of Record
    boleh contact saya..saya ada kabel baik..

  5. Thanks kepada Marvin Stone – tak lah susah kita nak minum air botol kan? 😀 Kalau tak rasa mcm tak senonoh lak tonggang tonggang botol mcm kaki botol…

  6. Panjang jugak sejarah straw nie.. x pernah ambik tahu pun.
    tau sedut ngan gigit straw je.. hahaa
    dulu geng makcik2 selalu buat bunga dri straw tu, sngt kreatif..:D

  7. Wah ini la kelebihan nya jika otak dapat mengolah ilmu 😀
    Ps: orang kita pun ramai yang kreatif tak hengat terutama dalam mengunakan teknilogi ke jalan yang salah 😀

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.