a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. tu la..tengok ulang tayang gol-gol penalti kat majalah 3 semalam masih rasa terharu..nak keluar air mata sebab rasa bangga tu..hehehe..yang masih mengutuk fakri tu, cukup-cukup la..kan dia yang menyumbangkan gol untuk malaysia masuk final..betul kan fakta aku ni ziq?kalau salah tolong betulkan..hehe

  2. la tak sempat tengok rasa rugi pulak, nanti leh download kot kat mana 2 hehe
    memang berliku jalan mereka.
    rugi la kalau apek undur diri awal..

    yang penalti tu ada jugak kejadian peminat bola sakit jantung meninggal masa tgk sepakan penalti tu..

  3. Moga terus cemerlang pasukan Malaysia. Benar, banyak cabaran untuk sampai pada tahap sekarang. Dan pasti ada banyak lagi cabaran mendatang. Andai mahu terus cemerlang.

  4. saya tengok semalam zik…kalau nak jadi keeper hebat macam KFC Man, kena suka climbing rock untuk kekuatan kaki dan tangan ok…nampak hensem semuanya semalam waktu interview tapi kat atas padam semua gelap basah peluh….

  5. bukan senang nak harumkan nama negara ni..kita patut bangga dengan mereka..
    bagi yang suka kutuk je elok tanya balik diri kita..
    “apa yang aku bagi pada negara” ni tak, asik dengar ayat “apa negara bagi pada aku” …

  6. Memang sakit jantung dibuatnya……aku tengok kt hostel..di bilik rekreasi..memang sporting la diorang..Gol Badrol Bakhtiar tu lah yg buat kto org sakit jantung..ingatkan tak masuk…..last2 menang gak Harimau Malaya.. 🙂

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.