a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. Agaknya diorg buat maintainance sebab nak upgrade security takut kena ceroboh lagi kot..hu3.. Aku rasa dah pening2 ngan dunia internet sekarang.. Hackers merata2.. Aduhai, apalah salah org yg x salah?? Cer citer…hu3

  2. Bagus juga gaysec hack untuk memberi pengajaran kepada webmaster yang tak jaga security. Aisehh, Nuffnang pon tak terlepas, duit banyak takkan tak boleh upgrade power sikit security.

    • memang kena hack pun…biasanya hacker atack blog/ website yang mendapt ramai perhatiaan.. itu jer…kadang2 ada jugak yang biasa 2 nih kena.. ianya terpulang..

  3. Zik.. kita kawan lama.. u dulu selalu lepak kt blog i.. tapi sekarang tak lepak dah.. bukan blog yg ni.. blog dulu.. sori, i pun malas nak update blog i yg tu.. tapi takpe la.. u still my frenzz.. stay tuned.. keep it up Zik..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *