Selamat datang ke Zikri Husaini Store Dismiss

  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content

Zikri Husaini

Str Login Sumbangan Tunai Rahmah 2024

  • Tentang Penulis
    • Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka
    • Pertanyaan
    • DMCA
    • Tolong buat Artikel ini (request article)
      • Hantar/Kongsikan Artikel Anda disini!
    • Pengiklanan
  • Disclaimer
    • Privacy Policy
  • Affiliate Area
  • My account
  • Shop
    • Cart
      • Checkout
    • Goods / services / delivery policy
    • Refund policy
    • Terms and conditions
    • Contact Us :
  • Show Search
Hide Search
You are here: Home / Sukan / Pasukan yang sudah layak ke pusingan kedua, piala dunia 2018

Pasukan yang sudah layak ke pusingan kedua, piala dunia 2018

Zik · Jun 23, 2018 · 1 Comment

Share this on WhatsApp

piala dunia, piala dunia 2018,

BERIKUT adalah pasukan yang sudah layak ke pusingan kedua Piala Dunia di Russia selepas dua perlawanan setakat ini serta pasukan yang tersingkir. Masih ada lagi pasukan belum kita dapat pastikan. Ini adalah berdasarkan keputusan perlawanan yang berlangsung setakat ini ok.

Untuk pusingan kedua nanti 16 pasukan sahaja yang akan berentap sebab ini kira sudah pusingan kalah mati, sebelum masuk ke suku akhir, separuh akhir da n akhir.

Kumpulan A 

Confirm: Russia, Uruguay

Tersingkir: Mesir, Arab Saudi

Kumpulan B

Tersingkir: Maghribi

Masih berpeluang: Sepanyol, Portugal, Iran

Kumpulan C

Confirm: Perancis

Masih berpeluang: Denmark, Australia

Tersingkir: Peru

 

Kumpulan D:

Confirm: Croatia

Masih berpeluang: Iceland, Nigeria, Argentina

 

Kumpulan E

Tersingkir: Costa Rica

Masih berpeluang: Brazil, Switzerland, Serbia

Pasukan lain kita akan update dari semasa ke semasa.

 

Share this on WhatsApp

Sukan 16 pasukan yang layak ke pusingan kedua piala dunia russia 2018, pasukan yang sudah layak ke suku akhir piala dunia 2018, senarai penuh pasukan yang layak ke pusingan kalah mati piala dunia 2018

About Zik

Berkongsi ilmu tentang, isu semasa, sukan, ekonomi, akademik, bijak wang, lelaki kacak dan peringatan untuk manfaat bersama-sama. Insyallah. Lanjut tentang penulis disini
PERINGATAN!! Pihak Zikri Husaini Dot Com, tidak bertanggungjawab atas komen pembaca. Ia adalah pandangan peribadi pembaca dan tidak mewakili pandangan dan pendirian kami. Pihak kami berhak memadam komen yang tidak wajar atau dianggap keterlaluan. So, just be nice ok.

CNY PROMO LAZADA 2024

Blogger Kacak Semalaya. Sebarang pertanyaan boleh tanya di contact@zikrihusaini.com Read More…

Reader Interactions

Comments

  1. Chik Tie says

    June 23, 2018 at 3:08 pm

    Sepanjang world cup ni sekali baru tengok games haha. Berbeza sungguh dari dulu. Kalau dulu, semangat tau siap bangun awal pagi semata nak tengok. Tak sempat tengok lagi games team favorite germany.

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laman Website/ Blog ini didaftarkan dibawah syarikat ZIKRI TECHNO ENTERPRISE (JR0050749-T) beralamat di POS 157, KAMPUNG PARIT NO2, JALAN YUSOF, 83610, MUAR, JOHOR.