Perlawanan pra musim untuk tahun 2019. Jdt menjelajah di thailand dalam mengetahui sejauh mana kehebatan pasukan jdt setakat ini sebelum bermula liga super jdt akan bertemu dengan pasukan perak pada 2 februari 2019 di stadium Larkin Johor Bahru.
So keputusan perlawanan dari tour ke thailand ini nanti,seri kalah atau menang banyak yang jdt harus lakukan post mortem untuk untuk bersaing dalam liga super , dan piala afc champions league terutamanya.
Perlawanan pertama , jdt tiada masalah menewaskan pasukan dari home united, pasukan dari kelab singapura 4-0 di stadium larkin tempohari.
Kita harap perlawanan ini hari khamis ini nanti jdt dapat mempamerkan skuad terbaik jdt bagi tahun 2019 .
Nantikannya live streaming kita akan update live ini ok. Tunggu
TRANSLATE :
Sorry to all fans, due to the Johor Darul Takzim informing that it is a closed warm-up. No live broadcasting via social media or all kinds of media will be allowed.
KEPUTUSAN TERKINI
JDT 0-0 Ratchaburi Mitrphol FC
Leave a Reply