a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. NG belum pernah lagi dapat try ukele ni.
    Sebuah instrumen yang unik dan paling comel.
    Bagi NG, piano instrumen paling mudah sekali nak hasilkan sesebuah lagu merdu.
    BUT zaman sekarang, most song boleh dihasilkan thru computer music.

  2. Semalam saya tengok majalah 3. Mereka memperkenalkan instrumen traadisional, gambus. Saya rasa seronok pula nak belajar bermain gambus. Nak terai gak main ukelele. Harga untuk original berapa agak2 nya ek?

  3. skrg ni tgh berusaha nak blaja main gtar..tp tu la..tgn mcm kaku je nak gerak2..hadoii

    ukele..comel je namanya..secomel bentuknya 🙂

  4. Ukulele … belum pernah try.. tapi men gitar buleh la sket2… disebabkan ukulele, Zie Avi bukan sahaja kantoi, terus meletup-letup!!

  5. Nice entri…baru aku tau beza ukele dengan gitar…………. ingat sumenya gitar… pasnie kalau org tanya xlah bodoh sangat nanti pergi jawab gitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.