a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. walaupun aku tahu ada supermoon, aku tak berpeluang menjenguknya. Tp aku dpt info dari rakan FB yg stay di melaka. Bulan nampak besar sekitar 7mlm ke 8saja. Selepas itu ia kembali semua saiz biasa.

  2. selama ini tinggal di flat la.
    kenapa tak layan rumah setinggan.
    boleh rumah pendatang asing tanpa
    asing.hehe….

    benar menabjuk kan
    supermoon ni.semalam tertidur awal.
    bosan la.internet jadi lembap.

  3. petang semalam dah mention kawan2 kat fb tapi aku sendiri lupa nak tengok malam semalam huhu. bila teringat tu bulan dah kat belakang rumah, tak nampak dah. ruginya…

  4. malam supermoon,tempat aku hujan.aku pon tak ingat nak tengok.tapi pagi tadi waktu aku g kerja masih nampak bulan tu.memang cantik la.terangnyer pon lain macam.
    sanggup tunggu dekat 2 pagi tu.dasyat ko zikkk…rabak mata.haha…tak per bro.demi suatu perkongsian.cewah ayat.huhuhu

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *