a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. Kalo tgk draw tue…BOLEH jadi kelab dari EPL bleh sangkut awal macam nie…

    the blues? persembahan yo yo kat LIGA tp lebih bernasib baik di CL…tp jumpa lawan mcm PSG boleh buatkan pak moron panas juga tue…

    Pak asan wenger mmg takde luck DRAW laa dlm CL ni…asal 16 terbaik jek jumpa team power..bukan kata MUSTAHIL tp luck bila jumpa BARCA nie blum ada. Memang skrg lead EPL tp di CL lain mcm jek suweynya…harap betul2 perform utk mark 3 serangkai barca tue baru dpt pergi next stage rasanya…

    mek citi? kalo ikut musim2 lepas mek citi mmg struggle bila stage ini dan tak lepas2…kali ni lwn kelab ukraine..kelab underdog mcm nie susah nak ramal rasanya..harap mek siti gunakan peluang bermain tempat sendiri utk hasilkan jaringan aa…

    Cuma nampak DRAW tue zenit dan wolfsburg jumpe lawan yg boleh kita katakan sama taraf. so change mereka mungkin lebih baik kot…

    Memandangkan NYWA takde dah 2musim nie…kwn pilih bayern utk mara dan muncul juara..sebab? Bab pemain ada bintang tp tak popular…tp sebab pep guardiola – lain macam ini coach laa..mungkin sbb luck TANPA rambut agaknya… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.