a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. Harap boleh menanglah sebab rangkin Malaysia lebih tinggi daripada India … kalau kalah atau seri semangat penyokong akan berkuarang … nanti jadi cam dulu lagi … tak der yang sokong tetapi hanya kutukan.

  2. kalau ikut ranking fifa mahupun afc, malaysia mmg atas sikit, tp ranking bukanlah segalanya…

    harap skuad senior tunjuk yg terbaik! malaysia boleh!

    zik, agak2 ada live tak? hehe

    • actually yang selalu isi tempat defend tuh macam muslim ahmad, mahali… keeper pun selalu KFC jugak.. tapi serangan dah mantap dah…

  3. kalah lagi..bila lah malaysia nak menang ini..
    lawan ranking 160..malaysia kat ranking 151..
    kecewa lah mcm ini..harap skuad bawah 23 thn menang besok dgn indonesia..
    good luck okey..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.