a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. Macam mana nie geng2 old trafford..confirm mereput aa asik result mcm nie jek…lawan newcastle pon sampai bolos 3 goal…aisehhh…dulu masa ada vidic steady jek…lagi steady masa ada jaap stam… 😀

    Tunggu masa dan ketika jek nie LVG nak join breakfast ngan pak moron nie…tp jgn pak moron yang t/over dah aa… 😛

    P/S: Apelaa nasib pak kulop nie nanti…kalo betul2 gila pakai byk muda, senyum ajer aa jeruk ngan kawan2 masuk zone D tue…

      • Aha…kita tggu sape kena baham ngan sape…tak skrg pak klopp memang tgh flip flop sebab krisis kecederaan..

        So nak kata badi ke takk..kena tggu semua krisis takde aa…kalo kena baham gak..kirer badi aa sebab tak mandi bunga sblum masuk england kot… 😀

        • Ulasan bola at warung makcik timah 888 thereds vs arsenal :

          – 2 player yang harus dipersalahkan @ menjadi duri dalam daging keserian the reds adalah kolo toure dan simon santoso – mignolet laa

          -Apehal saya cakap macam tue? Kolo kerap keluar dari marking zone…mama saka dah stress jek nak kaver…kalo ngan abg botak skrtel, mama tak stress…yerlaa kolo kirer senior kan lagi2 bekas the gunners…

          – Simon punya mistake ada ini keeper lembut bagi saya..dulu masa jerzey dudek dan sander westerweld – keeper nie player berbulu jek ( PK DIER PUNYA GARANG JEK DARI PINTU GOL). kalo tak caya tgk gol 2 jeruk ( oliver giroud)…kalo yg jaga world class keeper xkan bolos celah camtue… 🙂

          Ini antara 2 sebab utama yg saya nampak utk game smlm..sorry bro zik ulasan saya tak bunyi macam abbas saad @ asmawi bakiri tapi kalo diberi peluang masuk arena saya sedia tunjuk bakat terpendam…tp saya ulas gaya lawak kampung aa… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.