a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. kebuntuan untuk mengarang tu selalu jadi penghalang untuk berblogging..tp biasalah semua tu dah masak dengan rutin seorang blogger..orang lain juga kering idea bukan hanya kita:)

    anyway,gud luck yer uttuk kontest tu..andainya ku dapat join tp apakan daya susah terkeluar:P

  2. tak dinafikan, akupun kadang ada masanya kebuntuan idea juga untuk menulis.. kalau ada idea pun, cuma mampu tulis sekerat jalan…
    gud luck bro untuk contest ni

  3. idea yang sering kali menjadi masalah bila ingin menulis…tengah2 sedap mengarang ayat…hilang begitu sahaja idea yang datang melimpah ruah seawal menulis..itu pasal kadang2 banyak entry jadi basi…hahaha

  4. Sokong bab jangan tinggalkan sembahyang tu
    memang betul kalau dah layan blog,dari pagi sampai ke petang pun xpa
    janji kita tak lupakan sembahyang

  5. huh, lagi peserta contest Hidup Seorang Blogger. hehe
    semoga berjaya!

    Biasalah kita sebagai seorang penulis blog memang mampu menulis dengan hebat, tetapi kekangan masa membuatkan kita perlahan.. :biggrin:

  6. Memang saya nantikan enti ini dari bro,.. dah nampak dah bro merayau-rayau di internet singgah ke blog lain, mungkjn mencari idea, akhirnya terhasilah karya bro dengan kata kunci “Hidup seorang blogger”. :ninja:
    kesempitan wang… boleh diatasi :biggrin: cheer up!

  7. taw xper..kadang2 buntu nak tulis ape..
    lagi2 sibuk ngan study..huhu..
    seyes aku ckp sejak aku berblogging,hidup aku agak hepy skit,tapi pelajaran aku sikit merosot..
    harap2 aku berubah..huhu

  8. Hidup seorang blogger memang penuh suka dan duka…
    Rasanya kenangan ni sama tarafnya dengan kenangan bercinta masa muda-muda dulu, kadang kala ada pancaroba yang melanda…kadang-kala ada kemanisan yang terasa, kadang -kala hiba menyapa….

  9. mmg sesuai ngn themes baru ni..tahniah zik..

    harap member2 yg join kontest ni berjaye yer..

    hidup seorang blogger mmg perlu kental dan kadang2 kene sental…hehehe :biggrin:

    • boleh tahan la… bila dah sampai tahap yang naik sket jer tuh.. belum lagi yang tinggi2 tuh… sakit jer mata membaca n telinga tuh.. .sabau2..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *