a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. Layan gak rancangan breaking the magician code nih. Memula tengok trick dia macam hebat je. Bila dia dah bongkarkan semuanya rasa macam bodo lak, hehhe. Skrg cite ni ada siarkan kat tv singapore. dulu ada kat m’sia

  2. fuh!!…menarik gak nie..haha..aku penah try magic nie..tp its just trick, semua kena lengkap, expresi muka dan kecekapan tgn kena gerak sekali….sebab kita kena alihkan perhatian penonton..agak susah mula2..hehe

  3. macam best jer..ni zik…nak try lah pulak ……huhu..aku suka sangat rancangan magic ni sebab dia pecahkan rahsia penipuan ahli silap mata…..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.