a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. Yang menarik perhatian adalah FB itu. FB semakin berpengaruh. Ini mungkin salah 1 strategi YM bagi menarik peminat tegar FB untuk menggunakan perkhidmatan mereka juga. :biggrin:

  2. Aku masih lagi menggunakan YM versi 8
    sebab ringan dan senang nak guna ,dulu ada gak try versi 9 dan 10
    tapi macam tak syok lak
    Versi 11 ni kira cool gak,macam-macam ada,sesuai untuk pc baru

  3. dah test memang mantap.. lebih2 lagi leh chat dengan user dari FB.. cuma kekadang boleh menjadikan pc jadi slow sikit… walaupun tak ketara… versi sebelumnya adalah lebih stabil… sekadar pendapat

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.