a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. bro…bold yang no 4 memang paling best sekali….perggg….bos lama mengharap nak sambung tercapai juga….aku paling tak suka pemimpin baru aku skang huhu…

  2. memang panjang kalau nak baca teks penuh ucapan tu. nasib baik bro dah hightlight dah antara yang menjadi perhatian.. seronok la penjawat awam dapat naik gaji 🙂

  3. bersara umur 60thn tu baguslah utk pekerja gov.. utk company swasta, mmg nahas la nak bayar org yg dah x efficient nak buat kerja tp masih nak kerja. maklumlah, bukan cukup pn epf nak tanggung

  4. nape isirumah yg income < rm3000 yg dpt..kan baguss klu surirumah yg dpt ..surirumah kan x de income…hilang penat buat keje umah…

    • kire surirumah la tu..pendapatan isi rumah yg kurang 3000…kalo yg pendapatan isi rumah 0 kire dapat la…ok la tu…dr langsung xdpt ape2…surirumah dpt rasa jgk duit tu..

  5. slm ukhwah…rase cm da terlmbt nk komen kat entry nie..tp komen juge la…hurm setiap benda mesti ade kelebihan dan kekurangan…jadi budget ni pun lebih kurang begitu juga…pandai2 la bwk diri dgn budget nie…(^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.