a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. hehe… bagus gak nih.. banyaknya kategori.. sebelum nih tak penah perasan pun kat tepi tuh… nak tanya, sape blogger 1st yang start buat contest ea?? teringin jugak nak tau…

  2. Panjang lebar nampaknya penerangan transformasi semperna tahun baru, blog aku stakat ni sekadar ubah penampilan sket jer, konsep yang lelain masih sama. Semoga semua yang dirancang akan dapat dilaksanakan dengan baik.

    • boleh lah sikit2… tengah duk takda kerja nie.. usahakan mana yang termampu jer.. kalau dah kerja… mungkin akan berkurangan.. huhu

  3. Salam Zik.

    Alhamdulillah, sudah semakin bertambah baik. Adakah ini azam tahun baru Bro? :happy: Walau apa2 pun, aku sokong terutama sekali artikel di dalam bahasa inggeris nanti. i’Allah aku mesti memberi komen di dalam bahasa inggeris juga. :cheerful:

  4. wah terperinci nampaknya zikr.. baguslah, blog ni pon dah jadi blog wajib kunjung.. semoga semua pengisian dapat di manfaatkan bersama, maju zikrihusaini.com!

  5. baguslah zik… maknanya setiap entry tu semuanya berisi… yg entry bahasa inggeris tu kalau komen bahasa melayu tak diterima ke? aku pandai yes no allrite tq jerk… lain2 dari bahasa melayu, aku pandai bahasa jawa… heh…

  6. pergh…complete transformasi blog ni..banyak infomasi..tips melukis tu..kalau ada yg budak getah punya share k 😀

    pasal artikel english…aku dah bersedia nak komen dalam bi…he2

  7. uish.. byk kategori ni ko nak kena jaga.. aku sikit2 pun kdg2 tak terjaga.. transformasi aku lepas setahun guna WP.. 2012.. mungkin.. :wassat:

    all da best.. :biggrin:

  8. Banyaknya Zik nak buat nanti tak bercelaru belum main lagi keyword lagi ?

    Sebenar apa yang Zik nak buat memang satu cabaran juga. Good luck ya bro 🙂

  9. Zik, emmm… bunyi lebih macam upgrade dari trasformasi. Iaitu penambahaan kepada bentuk isi contents. Dari kedai runcit ke pasaraya. 😀
    Anyway, good luck dan semoga berjaya. Beberapa penambahan terutama isu ekonomi dan alam sekitar tu amat mencabar untuk di tackle. Looking fwd to see how u going to do it bro. All the best…

  10. aku masih bercelaru, zik
    masih juga sedang mencari arah untuk lebih seronok berblog
    untuk diri sendiri dan mungkin juga untuk orang lain

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.