Selamat menduduki peperiksaan SPM 2012!!

 

spm 2012, kata-kata semangat spm 2012, sijil pelajaran malaysia 2012,

Wahhhh, esok dah bermulanya kick start exam yang paling mendebarkan buat calon Sijil Pelajaran Malaysia bagi tahun 2012. Bagaimana dengan persediaan adik-adik semua??? Hehe, aku harap korang semua dah buat yang terbaik untuk peperiksaan besar kali ini.

Ini kerana, akan bermulanya perjuangan yang lebih besar selepas ini. So, apa pesanan dari aku yang tak berapa nak cemerlang dalam SPM yang dulu tuh, harap korang ambil iktibar, jangan jadi macam aku!. Apepun, mesti kuat berusaha bagi yang terbaik untuk peperiksaan kali ini.

Elakkan study last minute.

Itu yang paling penting, untuk dah stage macam nih tinggal buat revision jer. Tapi, tetap belum terlambat untuk lakukan sesuatu. Sebab masa study di peringkat sekolah memang banyak berbanding di peringkat yang lebih tinggi lagi nanti, ada berlakunya perubahan sistem cara kita belajar nanti. Itupun, kalau nak sambung belajar lah lepas spm nanti, k!!

Apepun, kami dari warga Zikrihusaini.com mendoakan buat semua calon SPM 2012 buat yang terbaik, jangan putus asa, ganbate!! Jangan lupa baca doa esok sebelum start exam, dan minta restu dari orang tua kita. Minta maaf dekat semua cikgu-cikgu, mintak berkat, dipermudahkan urusan kita itu nanti dalam dewan peperiksaan, insyallah.

  • Revision,
  • Focus,
  • Tawakal

Nak muat turun /download jadual penuh SPM 2012 boleh dapatkan disini.

Kategori/Sitemap

Bidadvertiser

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge