Selamat menduduki peperiksaan SPM 2012!!

 

spm 2012, kata-kata semangat spm 2012, sijil pelajaran malaysia 2012,

Wahhhh, esok dah bermulanya kick start exam yang paling mendebarkan buat calon Sijil Pelajaran Malaysia bagi tahun 2012. Bagaimana dengan persediaan adik-adik semua??? Hehe, aku harap korang semua dah buat yang terbaik untuk peperiksaan besar kali ini.

Ini kerana, akan bermulanya perjuangan yang lebih besar selepas ini. So, apa pesanan dari aku yang tak berapa nak cemerlang dalam SPM yang dulu tuh, harap korang ambil iktibar, jangan jadi macam aku!. Apepun, mesti kuat berusaha bagi yang terbaik untuk peperiksaan kali ini.

Elakkan study last minute.

Itu yang paling penting, untuk dah stage macam nih tinggal buat revision jer. Tapi, tetap belum terlambat untuk lakukan sesuatu. Sebab masa study di peringkat sekolah memang banyak berbanding di peringkat yang lebih tinggi lagi nanti, ada berlakunya perubahan sistem cara kita belajar nanti. Itupun, kalau nak sambung belajar lah lepas spm nanti, k!!

Apepun, kami dari warga Zikrihusaini.com mendoakan buat semua calon SPM 2012 buat yang terbaik, jangan putus asa, ganbate!! Jangan lupa baca doa esok sebelum start exam, dan minta restu dari orang tua kita. Minta maaf dekat semua cikgu-cikgu, mintak berkat, dipermudahkan urusan kita itu nanti dalam dewan peperiksaan, insyallah.

  • Revision,
  • Focus,
  • Tawakal

Nak muat turun /download jadual penuh SPM 2012 boleh dapatkan disini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Selamat menduduki peperiksaan SPM 2012!!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Kategori/Sitemap

Bidadvertiser

Comments

  1. says

    Saat-saat akhir menjelang peperiksaan ni,nota-nota dah semakin ringkas,yang penting kena jaga kesihatan dan keselamatan diri
    wazy recently posted..iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. says

    Kalau semakin hampir dengan peperiksaan lebih baik baca nota ringkas kerana agak sukar otak hendak menerima maklumat baru.
    akubiomed recently posted..Giveaway Hatiputera.comMy Profile

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Zik says

      yer betul tuh..

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge