a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

    • huhu… takpe… tak penting pun sebenarnya… untuk blog yang english dah niche .. mungkin penting serta advertiser juga…amik kira pasal PR nie…

    • PR nie pemberian dari google tuh jer… biasanya kalau blog english boleh kita buat duit .. bagi advertiser( kebanyakkan dari luar negara) dia amik kira tentang pr..

    • erm takpelah.. bukannya penting sangat pun sebenarnya pr nie… huhu… untuk kepuasan mungkin… tapi kalau blog english.. penting jugakla… huhu

  1. mmg jeles ngan naiknya pPR rakan2 blog yg lain.
    aku terpaksa bersabar ajelah, insyaAllah..update lepas ni..angka kosong tu akan nampak perubahannya.

    apa2 pun tahniah bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.