a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. aku rasa Malaysia boleh menang..tengok cara bermain hari tu,boleh la pergi jauh..cuma defend kena lebih fokus..kalau keeper hebat sekalipun,tapi defend lemah,bahaya juga..

  2. Susah ni nak buat ramalan memandangkan Pakistan Juara 3 kali Asia Barat dengar cerita. Tapi aku ramalkan Malaysia menang beza mata 1-0 (2-1,1-0, 3-2 dll)..

  3. yang aku tak berapa gemar dengan permainan malaysia, asal bila dah leading aje, feel diorang nak menyerang macam nak tak nak aje. Cuba bila dah gol 1-2 biji tu, serang lagi bagai nak gila. Nak menang atau masuk piala dunia ni, malaysia kena jadi pasukan yang mementingkan serangan. Kena jadi offensive team. Kalau bertahan aje, mesti bocor punya juga nanti..

    • itu yang tak gemar tuh…tapi keeper masa 2nd half tuh memang cekap gak.. sapa namanya omar kalau tak silap… terbaik lah pulak.. huhu

  4. harap2 mereka tak ambil taktik bertahan
    mesti menyerang gak walau bagaimana pun
    kemenangan ditentukan dengan kelebihan gol bukan kekebalan pertahanan

    • ada dengar desas desus .. pakistan akan tukar corak permainan… tak tahu sejauh mana kehebatan mereka…

      • argh..paling penting malaysia kena kasi first gol..bru player brtmbh smgt kasi hentam pakistan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.