Assalamualikum dan selamat sejahtera. Sempena bulan Ramadhan yang tinggal beberapa hari sahaja lagi menjelang, Mr Rileks yang encem (bodek ler tuh) nak bagi Design Banner Animasi Percuma. Fuh semua design yang dia buat memang cun seyh!!!Apa yang menarik Banner ini akan dibuat dalam saiz 125px x 125px sahaja dalam format gif. Diingatkan hanya 10 orang sahaja yang layak (tinggal berapa orang jer) dan siapa yang cepat join segmen khas nie.
Zik nak macam mana design nyer:
Ok aku nak background warna gelap, contoh warna hitam backgroundnya. Ada tagline , “kemesraan yang berkekalan.”(warna cerah, warna hijau pun boleh!. Nak dia punya wording tuh macam hidup(animation), Laplip gitu.
Tulisan Zikrihusaini.com tuh kena ada jugak, tapi kecik jerla kot (mesti nampak jugak ,walaupun kecik) dekat bawah banner.
Lagi?? Itu jer. Banyak cekadak lah kau. Mintak macam-macamlah.
Pesanan penaja:
Dibawakan oleh Mrrileks.com dan sekiranya masih ada lagi kekosongan boleh rujuk di entri beliau apa syarat-sayarat yang perlu dipenuhi. Cepat sebelum terlambat. Huhu.
dah join dah, hehe
terlepas pe? aduh, dah la blog baru. kosong lagi…zik tolong designkan leh? hehe
wah mr rileks bermurah ati huhu, best2! first come first serve
huhuhu… sambutan mesti hangat ni…
okay bro, siap! harap berkenan di hati.. haha… http://rilekslah.com/images/banner_member/zikrihusaini.gif
bg komen sikit kat sini… π
http://rilekslah.com/terima-kasih-kerana-menyokong-segmen-banner-animasi-percuma/
wah cam best je ni
banner percuma tu
Good Luck!