a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. Tanniah kepada skuad Harimau Malaysia kerana tidak putus asa. Dari segi mental kita kuat dan harap perlawanan timbal balas kita dapat bermain lebih baik lagi.

  2. Padang singapore tiruan,blh la mng.xpe2 malaysia, korg berjuang abis2san nnt kt bukit jalil.aku sentiasa doakan korang semua.

  3. Kelemahan BARISAN PERTAHANAN perlu diperkemaskan dari segi MENTAL dan KECERDASAN. Kelemahan yg jelas: 1. apabila pemain lawan jaring gol, pertahanan cepat PATAH SEMANGAT. 2. apabila pemain kita dah score gol, pertahanan MEMPERLAHANKAN RENTAK. SEPATUTNYA, barisan pertahanan perlu SENTIASA MENGEJAR BOLA dari kaki lawan, dan JANGAN PERLAHANKAN RENTAK atau patah semangat.

    Kelemahan SERANGAN: Penyerang perlu ada ciri2 seperti SAFI SALEE iaitu: boleh GELECEK(DRIBBLE) bola lepasi 2 pertahanan, boleh bagi BOLA LENCONG, boleh tendang ke TEMPAT KOSONG di gol lawan

  4. Korang semua rilex suah..banyak star singapura tak main tapi kita masih mampu trash korang..Jangan nak step confidence aje..kan Dah kena sengat..pressure wil be on Malaysia on the second leg..all the best..Majulah Singapura!

  5. Pasukan negara masih berpeluang untuk mara ke peringkat seterusnya walaupun berhadapan tugas berat. Apa pun segalanya bukan mustahil.

  6. 1. 2 gol defisit bukan satu perkara susah utk pasukan Malaysia. Aku yakin kalau defend dapat bertahan 15 minit pertama dari sebarang gol, insyaAllah, 2 gol malah lebih dari 2 aku rase safee and the geng akan score..

    2. Pertahanan nampaknya kena lebih berani challange player ‘import’ singapore tu. Jangan biar jer dia tu gentel bola, pegang bola, passing bola, score…mudah sangat tuh!

    3. InsyaAllah, aku mmg optimis Malaysia boleh menang 3-0 28 julai ni…..

    4. MALAYSIA BOLEHHHH! yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

  7. Harimau Malaya yg comel2 tp bersemangat utk lecek bola!
    Kelakar bila tgk kaki pemain Msia yg cuba nak lecek bola kat kaki pemain Spore. Mcm galah bertemu btg penyapu… Kuikukui

    Tp Tahniah kpd Msia 😀

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *