a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. Wow.. tahniah zik! tak sangka dengan blog BM pun boleh dapat income USD. sayang betul blog PR2 saya dah tak ada. kalau tak, mesti saya pun cuba nasib juga 🙂

    • kena cari peluang yang lain pulak yang nie macam tak stable pulak dengan google yang nak banned pr/jatuhkan pr… adoi

  2. tahniah dapat payment pertama daripada backlinks 🙂
    aku tengah tunggu payment ke-4 tapi sejak bulan 2 lagi tak dapat. pelik.

    rasanya teori PR jatuh lepas pasang backlinks ni betul kot.
    dulu blog aku PR3 sekarang ni dah jatuh PR2 🙁

    • hoho. itu bukan teori lagi dah. Memang betul. Mostly site aku yang cuba backlinks, semuanya hilang PR. Paling teruk, dari PR3, jatuh ke PR0. Kekadang, terus takde PR langsung. So, nak try backlinks ni, risiko tanggung sendiri.

      So, sekarang. Memang aku dah tak cuba Backlinks dah. Sebab risiko untuk hilang pagerank, sangat tinggi.

        • entahla. aku takde jawapan yang pasti. Memang begitulah jadinya..takdelah cepat kita hilang pagerank tu. Sempat jugaklah dapat beratus dollar dari backlinks nih..tapi pagerank aku hilang bila google update pagerank terkini. Dari pr3 ke pr2 dan satu blog tu, pr2..terus hilang. Aku tak letak code lain selain code backlink tu. Kalau google update lambat..so..makin lama la korang ada peluang buat duit dengan backlink ni..kalau cepat..

          So, memang ada risiko. Ramai gak yang dah terkena. So, nak join ni, ada risiko..

          lepas aku buang semua code tu..tunggu 1-2 musim google update pagerank, barulah dapat balik pagerank walaupun tidaklah dapat pagerank yang bagus-bagus..

  3. apakah backlinks.com ini. sungguh tidak ku fahami dan mengerti. pelik jugak konsep dia, PR naik, income naik… tapi yang bagi PR turun tu pe citer..

  4. Dulu teruja apabila melihat Adsense ada perubahan ketika bina blog bahasa Inggeris tapi sudah berkubur kerana sudah tidak komitmen.

    Blog bahasa Inggeris lebih banyak peluang untuk mendapat peluang pengiklanan

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.