a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

    • rugilah.. walaupun friendly.. entah apa tak kena dengan perlawanan kali ini.. ulasan pun agak terbantut.. tengok dengan line yang sangkut2… sabar jerla… kalau rtm2 ada buat live ..sedap sikit nak buat ulasan tuh…

  1. Masih terlalu jauh jurang…. pasukan mesia masih tak berkembang .. permainan sama macam dulu… bawa bola.. takde tujuan…tak tau nak pas kat sape…
    Pandangan aku pasukan perlukan jurulatih yg lebih bagus tentang taktikal.. takan dah banyak kali lawan pasukan kuat tapi masih tak boleh belajar tentang taktikal..
    asyik2 kena ayam je…
    Fam pun kalau dah nampak coaching tak berkembang… ape lagi tukarrr aje lahh… cari coach luar yg bagus2…. baru boleh terapkan one touch football…. kalau masih nak kejar bola… n nak bawak sorang sampai takde yg follow up… bagi dkt rooney pun tejelir lidah nak main bola…..
    Ubah lah cara lama main bola….

  2. Adegan yg paling aku tak bleh lupa….hehe…
    mula2 berebut dgn geng nak clear bola….. last last… dgn pengadil skali kena slide.. kehkehkeh tegolek pengadil….
    itulah menunjukan pemain takde hala tujuan….

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *