a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962


Comments

  1. congratz zik! ko memang terbaik =). aku dah berhempas pulas tekan minyak pun still x dapat kalahkan ko. you deserve to win bro. selamat hari puasa dan semoga air habis dijual.

    • selamat berpuasa bro…terima kasih juga sebab memberi persaingan yang hebat…aku pun belajar banyak dari bro…ebook killer building pun banyak membantu aku study2 sikit…

  2. Salam ramadan.

    Tahniah Zik kerana kemenangan ini. Rezeki di bulan mulia.

    Selamat berniaga juga. Saya amat menyokong rakan-rakan yang menjalankan perniagaan. 🙂

  3. sibuk sangat sejak 2 bulan lepas.
    lain kali boleh kot aku uji ilmu SEO.
    daripada tangga no 3 terus masuk
    muka surat no 2 google.

    thaniah dah menang sebiji moto.

  4. Tahnih bro.. ko mmg mantap.. statment silap tu, aku bukan otai bro…
    anyway, ada satu contest seo baru yg sedang berlangsung dekat wangcyber..

    • tak berapa pandai buat tutorial nih.. mana ada guru2…biasa2 jer.. kalau kita dah paham konsep dia..boleh beri yang terbaik dalam seo nih.. cuma kena rajin..

  5. erm… menunggu tips seo dari zik la… semoga nanti sudi kongsikan sedikit taktik ko berseo 🙂

    tahniah menang pertandingan seo tu… 🙂

  6. Wah hebat bro..tahniah sebab dapat ranking pertama tu..kena banyak belajar dari bro zik ni macam mana nak jadi hebat main seo dan keyword ni.. 🙂

  7. wah seronok benar baca blog saudara… saya akan terus mengikuti blog ini. sebab saya pun budak baru belajar. Anyway tahniah atas kejayaan saudara. Lebih buat saya tertarik sebab saudara orang Muor/Batu Pahat sah-sah la jawa. Saya pun jawa gak, orang Pt Sulong, umah parent dekat Jalan Kangkar Senangar.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.