a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. lawak-lawa.hehehe

    kartunis-kartunis ujang da blog ke? aku nak search la. dulu masa bujang aku memang minat kartunis majalah ujang. memang tak miss beli tiap-tiap bulan. pastu siap beli kaset yang taugeh n group majalah ujang nyanyi tuh. lagu ala-ala blues

    • ujang punya blog… dia dot com nyer… nanti entri akan datang aku letakkan link dia… masih research info2 yang lain nih… huhu

  2. uyyooo…takut aku dowh!! serious!! boleh terbawak dalam mimpi ni. tak sabar aku nak baca entry ko tentang blogger kartunis ni. macam menarik jer bunyi nyer 🙂

  3. wah sadis ni… deduapun memang ngiok.. yang haiwan memang dh la takda otak yang manusianya lagi la tak da otak… apa dilayannya haiwan tu.. wakakakekekeke

  4. Blogger boy 8TV pun bloggeromik juga apa? 😛 😛
    Bagi saya mereka ini mampu pergi jauh jika tahu serba sedikit selok belok blog. Kebanyakannya mempunyai artwork yg menarik tapi tak tahu macamana nak buat post.

  5. Assalaamu`alaikum zik,
    ganas kartun ini, mungkin tak sesuai untuk anak-anak saya yang masih kecil. Pasal blog pelukis, saya setuju kalau ramai yang tak tahu mengenainya walau sebenarnya mudah untuk dicari. Salah satu blog yang selalu saya lawati kartunis ubi.

    • W’alaikumussalam mama… em memang tak sesuai untuk anak.. sebab tuh tulis 18sg… tapi kalau internet nie mana boleh dihalang guna kan… nantikan artikel akan datang mengenai senarai blog artis kartunis …

  6. Aku terbayang dibawak geng2 utk balas balik kat mamat tu.. ala2 tentera jepun..
    Rupanya dia ni ‘gentlebird’ dia belasah sendiri..

    Hi hi.. nice, nampak ganas tp ada moral disebaliknya.

    Thumb up!

  7. satu pertanyan utama : adakah ini hasil karya sendiri? kalau ye, memang amat berbakat! biasanya kartunis yang buat blog ni mybe hanya menjadikan sebagai isi masa terluang. sebab tu tak marketing sangat. apa yang dibuat hanya berasaskan passion…

    • bukan, artwork kawan aku… semua komik yang dipublish dah dapat kebenaran dari dia.. .. nanti aku tulis profail pelukis nie…

    • kebanyakkan mereka semua dah jadi freelance… kiranya jual cerita2 komik sendiri… ada yang masih kekal.. ada yang lari company lain.. kurang pasti.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.