a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. chii masih prefer cara lama..kasi kad by hand..org yang dpt pun..akan lebih menghargai..dorang nak buang pun..pk 2-3 kali…tp yg kasi digital ni..macam dorang akan amik sambil lewa je..tu pandangan chii =)

  2. skrg org guna online mcm FB sbb nak jimat kos al maklum lah hehe..tapi kalau dekat2 je kena le pegi hantar kat rumah barulah org rasa dihargai kan

  3. aku tetap dengan pendirian aku. orang yang jemput guna facebook ni macam tak ikhlas sebenarnya. sebab tak nampak usaha nak menjemput tu. masa aku kahwin dulu, aku berusaha cari nama alamat semua kawan untuk aku pos kad kahwin.

    • ikhlas nih benda terlalu subjektif ..kita tak boleh nak judge macam tuh jer… tapi ad ajuga yang dia buat dua2.. mungkin sebab nak remind dan juga … sebab dah lost contact ..dari situ boleh dapat balik alamat…kadang2 masa juga terhad… tak semua orang kerja rilek goyang kaki ,,makan gaji buta..

  4. Kalau nak lebih Klass ! 1. hantar kad raya … 2. Invite guna FB … 3. SMS sekali … 4. Talipon … 5. Datang rumah member jemput (bagi yang dekat je) … 6. bagi tahu ada cabutan bertuah sekali … (kau ni b3njy dah melampau ni …)

  5. Better guna dua2.. Kalau yang jauh2 tu, guna FB je senang.. Kalau org share, lagi ramailah yang datang kenduri sampai x cukup kawah…he3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.