a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. cara juga tapi ada sorang dah pi belakayarkan ada afan ruslan mana eh hiiii blogger luar negara ada best layan juga masing sibuk alahai..

    ya apa nak buat nak hilang ketagih punya pasal up lah sikit-sikit zik..

    p/s:rindu zamn dulu sekali komen di bantai 30 komen hangat sungguh dan meriah satu blog tu kan…kadnag tak perlu tunggu buka kuiz dah banyak tinggal komen alahai…

    semoga blog ini terus sukses.amin

  2. Ini jawapan ikhlas dari saya:

    1) Saya datang sini sebab saya nak cari kawan2 blogger yang citer pasal bola…bola dulu2 ker bola sekarang tak kisah tapi niche nya “BOLA”. So blog GAH ini saya bagi special kredit!

    2) Tak expect pon akan jadi top commentator…saya komen sebab saya rasa SYOK dengan cerita yang disampaikan..bukan semata2 berjuang nak jadi top utk org lihat URL dari nickname si bongkok…apa laa sangat cerita si bongkok kan…merapu jek manjang… 🙂

    3) Saya dulu start dari tahun 2002 sehingga 2012…gemar layan forum jek…nak berblogging tak berapa nak masuk sebab rasa diri TERKIAL-KIAL nak menulis…tapi bila ramai kawan2 dah tinggalkan FORUM, saya beralih bidang kepada dunia blogging…takde laa terer mana bab2 blogging masih byk nak belajar..lagi2 dengan en zik… 🙂

    4) Pandangan peribadi: Tn zik guna nama sebagai domain – peluang nak cerita pelbagai cerita lebih MUDAH berbanding domain yang based keywords. So thn 2016 pasti en zik akan kembali dengan TOPIK2 hangat dan segar dari ladang…:) Saya doakan en zik sukses dalam dunia blogging…ameen!

    • perggh komen paling win untuk tahun ini.. saya pun blogger cikai jer nih.. baru nak belajar2 jugak.. forum pun dah lama tak login… tak berapa aktif pun masa forum2 yang ada

  3. Salam perkenalan, saya ni puan rmh interim utk blog suami sbb dia dah tlalu sibuk skrg ni. Sayang kalau blog terbiar. Mgkn ramai jg blogger yg senasib – dah jadi terlalu sibuk dgn kerja, so jrg dpt buat blogwalking. Anyway, Blogger Hantu November 2015 mmg power! 😀

  4. tak sangka tersenarai..hihi
    biasalah mood berblogging ni ada pasang surut…kalau ikut ciktom pn dh setahun xupdate blog..

    mmg ramai blogger yg aktif beberapa thn lepas menyepi..nak cuba singgah blk tp terus hilang dr radar…

    3 top 2011 tue mmg maintain berblog smpi skang..salute diorg!

    azam tahun baru nak cuba aktifkan balik blog..pulun buat entri byk2 n blogwalking on weekend.
    terima kasih sudi bkunjung dan komen di blog ciktom .com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.