a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. salam..
    rezeki makan percuma ye..?
    alhamdulillah..yang penting ukhwah
    sesama kita..ermmm..bila kita
    nak pekena kepala ikan pula ni Zikr?
    😀

  2. As salam..
    Sedapnya kalau dapat mkn percuma…
    Masa belajar dulu, suka sgt cari info di familiazam, bila dah jadi blogger ni baru kenal pemilik sebenar laman tu…best sgt walaupun hanya kenal di alam maya..

    • hehe… laman blog dia berkisarkan kehidupan seharian, kekeluargaan… dan juga mengenai apa yang terlintas di fikirannya…

  3. aku teringin laaaaa nak jumpa member2 blogger ni..kalau jumpa mesti best.selalu ‘jumpa’ kat blog jer.sesekali jumpa kat alam nyata…mau borak panjang kot.boleh kenal2…
    pernah sekali la kot makan kebab.hehehe

    • boleh tahan.. femes ketika zaman2 dari awal2 tahun 2004.. sekarang terpaksa bermula dari awal semula… sebab data tak boleh diselamatkan.. huhu

  4. Salam sejahtera,
    Terima kasih Zik sebab datang kat stall jumpa abg, namun maaf sajalah sebab tak dapat nak layan dengan sempurna. Maklum sajalah waktu berniaga pelanggan kena diutamakan.

    Jauh tu antara Tanjung Emas dengan Tanjung Agas, patutlah tak jumpa Petronas dan Shell rupanya silap tanjung! huhuhu. Nak bagi lokasi detail macam janggal pulak sebab Muar tu daerah kelahiran Zik sendiri. Tulah… lama sangat tak balik kampung.

    • tak kisah pun… hehe tersilap tanjung lah pulak.. hehe.. akibat dah lama tak balik kampung .. inilah jadinya.. nasib baik dapat jumpa juga.. huhu

    • Tak sempat nak kongsi ilmu lah Dino, cuma dapat sembang-sembang biasa jer. Maklumlah Zik datang ke stall dalam masa niaga, bila pelanggan order kenalah layan pelanggan dulu.

  5. akhirnya sampai juga ko kat lokasi perniagaan kami ye zikr? aku tunggu dari 2 hari sebelum tu lagi tapi mungkin bukan rezeki aku nak jumpa ko. yalah sebelumnya hari hujan je.

    hari ahad dpt sms dari abg zam, ko datang stall tapi malangnya aku ada show kugiran walaupun sekadar pemain gitar jemputan. tapi sekarang ni dah jadi ahli kumpulan tersebut setelah berpuas hati dengan show aku.

    alhamdulillah rezeki Allah nak datang.

    insya allah lain kali ada rezeki kita jumpa 😉

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.