a365f3347204313d5ebf4adf8287c761fefaf962

Comments

  1. haha bole lak kan?
    apesal tak letak picca zik kat sini?
    elelele tayah segan meyh. 😀

    oh tu yg asyik post status, via shamelin perkasa ek? hehe
    dekan kitorang cakap kan, spatutnya dekat sane, iprom dgn mestech, tp dean kitorang tanak duduk sane, ntah nape tah. kalo tak mesti ramai gila kat sana kan. huhu

  2. Salam,

    zikr, statement “Telah dihalau oleh pihak-pihak tertentu” agak bahaya & tidak mengambarkan sejarah & fakta apa yg berlaku,
    tp sori la kalo ak tak tau ada wujud “hidden fact”,

    tapi apa pun ayat tu tetap tak manis utk iprom…kate sayang unikl 😛

  3. Ni mesti guna camera dlsr kan? Huahua. Chantek2 gambar.

    Btw, cakap pasal anugerah dekan segala bagai ni, teringat perjumpaan budak Engineering semalam. Ya Allah. Takut gila tak lepas pointer. Nak dapat dean list memang la susah sangt! Huhuhuh

    result exam da la teruk T____T

  4. ahaha..apasal muka awek semua kat situ zik tak banyak jantan..ahahah..zik..mana awek zik kat situ ? yang gambar pegang gelas tu ker ? peewit…!!

  5. Hai Zik.. ramai gambar bunga jek.. sekali2 je gambar kumbang.. tu pun group. hehe.. cemana boleh sampai semester 9???? memang UniKL di hati nih! 😀

    • dah banyak repeat paper ..nak buat macam nie… dah ada subject prerequisite… terpaksa extend… hush… pening dibuatnya..

  6. hahaaa..sekali ku bertanyer semua orang iku tanyer kui..kui..

    zik takan diam jer koottt…?? jawable jagn le malu2 kami para bloger tegar nak tahu juga.. 🙂

  7. Salam Zik.. Sihat ke? Wah.. dah jadi blogger boy pulak.. hehehhe… apa pun, teruskan usaha untuk lebih maju.. tak pelah walau extend.. yang penting, tak putus asa dan terus usaha..

    Yang peliknye, nape sume muka2 solo tu girls ye? heheheh

    • W’salam sihat … wahhh!! terima kasih sudi singgah ke blog yang tak seberapa ini, k. ayu… itulah sedang berusaha untuk semester akhir nie… terima kasih sekali lagi dan selamat berpuasa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Assign a menu in the Left Menu options.