1 Million Money Drop malaysia,(astro) Ada berani???

1 juta drop money , 1million drop money malaysia,

Merupakan rancangan yang dihoskan oleh AC mizal yang tengah hot jadi mc di maharajalawak mega astro. Ia merupakan rancangan yang bagus menguji minda dan macam rancangan who want to be a millionaire. Cuma formatnya lain sikit.

Format permainan.

Setiap pasangan peserta akan diberikan RM1,000,000 dan perlu menjawab 8 pilihan soalan. Mereka diberikan 60 saat untuk melaburkan wang yang mereka miliki di petak jawapan yang mereka fikirkan betul. Sekiranya mereka tidak pasti mereka boleh meletakkannya di beberapa petak. Jika jawapan mereka BETUL pelaburan mereka selamat dan boleh digunakan pada pusingan berikutnya tetapi jika SALAH pelaburan tersebut akan hilang.

Oleh yang demikian, kalau tak pasti jawapan itu. Kena bincang elok-elok dan juga jangan tamak. Kalau tak yakin dengan jawapan itu, kena bahagi-bahagikan duit tuh. Strategi kena ada beb!

Apabila soalan dipaparkan, anda dikehendaki segera meletakkan wang anda dengan segera pada jawapan yang betul atau pada jawapan pilihan anda sendiri. Berhati-hatilah, bila mana masa telah tamat dan anda masih lagi mempunyai wang di atas meja maka anda akan kehilangan kesemua wang tersebut!

Sekiranya anda telah pasti dengan jawapan anda, sila tekan butang “Hentikan Waktu”.

Soalan pengetahuan am.

Dia akan keluar jawapan dulu baru soalan. agak pelik sikit. Macam-macam soalan yang kita tidak akan jangka akan keluar. Biasa soalan pertama senang. Ada 8 soalan yang harus kita jawab. Kalau tak sampai 8 soalan, duit dah jatuh semua. Memang dah game overlah maknanya.

Jom main secara online.

Alang-alang tak dapat nak tengok atau beraksi di pentas sana. Kita main secara online pun boleh jer. Tapi debaran tak rasa sangat, infact boleh google jap cari jawapan dalam kiraan seminit, 60 saat. Haha.

1 million drop money, 1 juta money drop, program 1 million money drop asto 104

Boleh main di laman astro (tetapi kena register dulu).

1 million drop money, 1 juta money drop astro, 1 juta drop money astro 104,

Lagi info, peraturan dan juga format permainan boleh kunjungi di laman rasmi money drop malaysia. Dan bagi mereka yang nak tahu info terkini boleh like di facebookmoney dropmy

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1 Million Money Drop malaysia,(astro) Ada berani??? , 8.0 out of 10 based on 8 ratings

Comments

    • Zik says

      tak payah register rasanya… terus jer main…

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
  1. says

    saya dh main dah…..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Zik says

      semoga berjaya !!

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  2. firdaus says

    mcm mna nk main dlm tv tu?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. aidi12345 says

    cara2 nak main money drop dengan pantas ..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. nurul says

    macam mana nak register untuk masuk one drop money ni di dalam tv??xnak main on9 tetapi nak main di dalam kaca tv,how??tq

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Zik says

      hubungi pihak astro…

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
    • Zik says

      no need to register… insert name and some particular info… go thorough this below

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
    • Zik says

      takda lagi setakat ini

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  5. says

    Pemain kene penuhkan ilmu didada dgn pengetahuan am dulu..kalo x awl2 lg dh trbarai la..hehe

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. says

    Tak minat nak tgk sbb pengacaranya si AC mizal

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. says

    game ni nampak susah…nak jawab soalan tu ada 8…memang susah ler nak jawab…mendebarkan…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge