Video gol highlights Malaysia u23 vs Japan u23 0-1 31/3/2015

Enjoy the moment kekalahan malaysia u23 vs Japan u23. Harap dapat improve selepas nih. Misi seterusnya ialah di sukan sea harapnya lah. Kekalahan ini seharusnya harimau muda take note buat jurulatih pun sama jugak.

 Malaysia u23 (0) vs (1) Jepun

Kubo 41″ [Continue reading]

Keputusan Malaysia u23 vs Jepun U23 31/3/2015

Tak pasti pasukan jepun bermain dengan sepenuhnya atau hanya menurukan pemain simpanan kerana malaysia u23 tewas juga tetapi taklah dengan teruk sekali tewas 0-1. Ya. Sepatutnya pertemuan dengan vietnam malaysia sepatutnya dapat tiga mata penuh. Tapi nak buat macam-mana, dah itu jalan yang dipilih. Apepun malaysia sekdar tangga ketiga dan tidak layak untuk mara keperingkat seterusnya.

Keputusan penuh : Kumpulan I

Vietnam (7)-(0) Macau

MALAYSIA U23 (0) VS (1) JEPUN

Jaringan: [Continue reading]

Harga petrol kekal, berkuatkuasa 1 april 2015

Hai pening semua nih dah kecoh katanya harga minyak pun akan naik sempena gst nih katanya lah kan. Apepun, kementerian dah war-warkan tadi yang mana harga runcit RON95, RON97 dan diesel bagi April 2015 kekal pada harga bulan Mac, demikian menurut … [Continue reading]