Keputusan penuh dan kedudukan terkini epl/bpl 21.09.2014

image

Kembali kepada liga juara inggeris, setelah misi harimau muda terkandas gara-gara kekalahan 0-3 keatas arab saudi u23. Ah sudah kembali kepada liga juara-juara eropah. [Continue reading]

video gol highlights malaysia u23 vs arab saudi u23 sukan asia incheon 21.09.2014

wpid-img_85612858575228.jpeg

Kepada sesiapa yang mencari video gol highlights perlwanan diantara malaysia u23 vs arab saudi u23 pada petang tadi. Dah boleh tengok dibawah nie. Jangan tanya kenapa gol banyak. aku memang tengah bengkek nih. Kui kui. Layan jerla video dekat bawah tuh. Nak buat macam mana player tinggal sepuluh. Zubir ali pun buat pasal kenapa. First dah kena warning. Kali kedua, memang card merah lah jawabnya. huhu. [Continue reading]

Keputusan terkini malaysia u23 vs saudi arab u23 21.09.2014 sukan asia incheon

wpid-img_85612858575228.jpeg

Perlawanan petang ini live di astro arena 801, tv3 dan tv9 menjadi penyiaran pada perlawanan live ini jam 4 petang. Malaysia u23 vs arab saudi u23 di stadium incheon menjadi perlawanan tumpun di group A. 21 september. Pukul 4:00 petang. … [Continue reading]